Rodinný dom, 6 izbový

Dokonalý, ničím nerušený výhľad na údolie Vltavy a okolité zelené kopce, do posledného detailu premyslený interiér a dostatok priestoru vo vnútri i v starostlivo udržiavanej záhrade s vyhrievaným bazénom ponúka rodinný dom (samostatná polovica dvojdomu) po nedávnej modernizácii. Táto štýlová nehnuteľnosť sa nachádza v tichej jednosmernej ulici pri Chuchelskom háji, pôvodnej rezidenčnej štvrti filmových hviezd a úspešných podnikateľov prvej republiky.

Čiastočne zapustený suterén pozostáva z otvoreného konceptu obývacej izby, kuchyne, jedálne a francúzskych okien s výhľadom do záhrady, ako aj z oddychovej zóny so saunou, vínnou pivnicou a toaletou. Prízemie (na úrovni ulice) pozostáva z 2 spální s vlastným šatníkom a vstupom na terasu, kúpeľne (s vaňou, umývadlom a toaletou), veľkej komory a chodby. Prvé poschodie ponúka 2 spálne (jedna z nich s balkónom) a priestrannú kúpeľňu (so sprchovacím kútom a WC), podkrovie sa využíva ako telocvičňa/herňa, je tu aj serverovňa a sklad.

Dom bol postavený v 60. rokoch, exteriér si zachoval pôvodnú tvár charakterizovanú jedinečnou a pamiatkovo chránenou škrabanou omietkou, interiér je koncipovaný podľa profesionálneho návrhu v úplne modernom duchu, ktorý nenarušuje, ale naopak rozvíja pôvodný architektonický zámer. K špičkovému vybaveniu patria voskované podlahy z masívneho dreva, drevené okná s dvojitým zasklením a predokennými žalúziami na južnej strane, hliníkové vstupné dvere Schüco s elektromechanickým zámkom na odtlačok prsta, posuvné terasové dvere rovnakej značky, dyhovaná kuchyňa s pracovnou doskou z Corianu a spotrebičmi Miele a Siemens (vrátane vstavaného kávovaru), práčka a sušička Siemens, kvalitný vstavaný nábytok, centrálny vysávač, klimatizácia, kamerový systém, inteligentná domácnosť Somfy TaHoma, audio systém Sonos v celom dome. Príjemný pocit tepla zabezpečujú kachľové akumulačné pece v obývacej izbe, primárnym zdrojom vykurovania je plynový kotol Vaillant so zásobníkom TÚV, dlažba v kúpeľniach, chodbe a kuchyni je vyhrievaná elektrickými rohožami. V záhrade s množstvom romantických zákutí sa nachádza zrekonštruovaný bazén (nová fólia, filtrácia a vykurovanie tepelným čerpadlom) a dostatok priestoru na oddych, hry a pestovanie okrasných alebo úžitkových rastlín. Parkovanie zabezpečuje dvojgaráž.

Tiché prostredie tradičnej obytnej štvrte s množstvom architektonických skvostov uprostred vzrastlých záhrad, v tesnej blízkosti rozsiahleho prírodného parku Radotínsko-Chuchelský háj, zaručuje úplné súkromie a blízkosť prírody. V susedstve sa nachádzajú jedinečné Filmové ateliéry Barrandov a jazdecký klub. Všetka infraštruktúra je rýchlo dostupná autom alebo autobusom, ktorým sa dá dostať na stanicu metra Smíchovské nádraží.

Úžitková plocha 351 m2 (z toho interiér 316 m2, terasa 35 m2), zastavaná plocha 156 m2, záhrada 677 m2, pozemok 878 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101323
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    316 m²
  • Terasa
    35 m²
  • Garáž
    Áno
  • Úžitková plocha
    351 m²
  • Zastavaná plocha
    156 m²
  • Záhrada
    677 m²
  • Pozemok
    878 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    E
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.